Nieuws

Jongerendienst 19 september – De start van het nieuwe seizoen

Categories: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

19 september is er weer de eerste jongerendienst van het nieuwe seizoen. Toevallig valt deze precies samen met de startzondag binnen de gemeente!

Het thema van de startzondag is ‘Van U is de toekomst’. Omdat we hier graag op aansluiten, is het thema waar Johan Otten in de jongerendienst over zal spreken ‘Break free’.  Het thema heeft te maken met hoop voor de toekomst, maar die hoop heeft hier en nu al invloed. Break free wil zeggen: vrijkomen van dat wat ons nu te neer drukt, wat ons bezig houdt met de blik op die toekomst te verliezen, waardoor we de hoop verliezen. En met de hoop misschien zelfs ons geloof?! De band G-ware zal de muziek verzorgen. De ‘G’ in de naam G-ware staat voor de ‘G’ van God. Gware betekent zoveel als: eigendom van God. Dat is waar we voor staan: muziek maken in dienst van God. Gware bestaat uit een aantal muzikanten die als mens allen verschillend zijn, maar de liefde voor God en de passie voor muziek is hun gezamenlijke drijfveer. Hun dankbaarheid voor Hem uiten door middel van muziek is wat hen samenbindt. De collecte in de dienst is voor Stjaävelin Junior (SJ).

 

We zien er naar uit om elkaar weer te ontmoeten in de kerk! Meld je snel aan voor de dienst op 19 september! Aanmelden kan via de Scipio app of via aanmeldingjongerendienst@gmail.com