Jongerendienst 20 september

Categories: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Na een periode van vakantie zijn wij weer begonnen met de voorbereiding voor de eerste jongerendienst van het nieuwe seizoen. Deze dienst zal zijn op 20 september om 19:00 in de Grote kerk te Vriezenveen. Ds. Kranen zal in deze dienst spreken over het thema: You don’t know what you’ve got, until it’s gone…” Hoe erg waardeer je het gewone leven, wanneer dat “gewone” plotseling niet zo gewoon meer is? In deze dienst zal Reasons de muzikale medewerking verlenen.

Voor deze dienst volgen wij net als de andere diensten de richtlijnen van het RIVM, dit betekent dat er een maximum aantal bezoekers toegelaten mag worden in de kerk. Hiervoor dien jij je aan te melden, meer info hierover volgt en is te lezen in de eerstvolgende kerkbode en op onze social-media kanalen.

Zet deze datum alvast in de agenda en we hopen jullie graag weer te zien op zondagavond 20 september zover de richtlijnen van het RIVM het toelaten.

Namens de Jongerendienstcommissie Vriezenveen