RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Jongerendienst ‘Echte vrienden…’

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Aanstaande zondag 16 september wordt er na de zomervakantie weer een jongerendienst georganiseerd! Tijdens deze eerste dienst van het nieuwe seizoen, zal ds. Doorn spreken. Met hem gaan we nadenken over het thema: ‘Echte vrienden…’

De muziek in de dienst wordt verzorgd door onze eigen jongerenband, zij zullen ons begeleiden in het grootmaken van God door middel van muziek!

Tijdens de dienst zullen er twee collectes gehouden worden. De eerste collecte, tijdens de dienst, is voor JV Psalm 119:9. De JV is de jeugdvereniging van Hervormd Vriezenveen, bedoeld voor jongeren tussen de 15 en de 24 jaar, die iedere zondagavond samenkomt om te praten over het geloof en de Bijbel, om te zingen en om gewoon gezellig bij elkaar te komen. De tweede collecte, aan de uitgang, is bedoeld voor de onkosten van de jongerendienst.

De dienst vindt plaats in de Grote Kerk in Vriezenveen en begint om 19.00 uur. De deuren zijn open vanaf 18.30 uur.

We zien jullie graag in de eerste dienst van het nieuwe seizoen!

Jongerendienstcommissie Vriezenveen