RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Jongerendienst: Oog in oog met God

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Zondag 18 februari is er weer een jongerendienst in de Grote Kerk! Het thema is ‘Oog in oog met God’, waar ds. Kranen meer over zal vertellen. De muziek wordt verzorgd door de Jongerenband. Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor Waypoint Twenterand. Dit is een organisatie die de verslavingsproblematiek onder jongeren in de gemeente Twenterand wil aanpakken. Dit doen ze door het geven van verslavingsvoorlichting aan jongeren, het ondersteunen van ouders en het trainen van vrijwilligers. Ook is er een zelfhulpgroep voor naasten en geven ze advies en hulp.

De collecte aan de uitgang is voor de onkosten van de jongerendienst. De dienst begint om 19.00 uur, om 18.30 uur gaan de deuren open. We hopen dat je erbij bent!

Jongerendienstcommissie