Nieuws

Jubileumconcert ‘Looft den Heer’ uit Notter 17 september

Categories: Activiteiten,Algemeen

In het jaar 2020 vierde de Christelijk Gemengde Zangvereniging ‘Looft den Heer’ uit Notter haar 75-jarig bestaan. Vlak na de bevrijding werd de vereniging opgericht om de vrijheid te vieren met haar zang. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot een groot regionaal koor met ruim 150 leden. Reden om dankbaar te zijn en het jubileum en onze vrijheid te vieren. Dit willen wij doen met een jubileumconcert in de Dorpskerk in Wierden op D.V. zaterdag 17 september.

Deze avond staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. Medewerking wordt verleend door Ronald IJmker op het orgel, Kees de Bruin op de piano, Maurice van Dijk op trompet en Leon Koppelman met zijn panfluit.

De avond begint om 19.30 uur, in de Dorpskerk in Wierden. De deuren gaan om 18.45 uur open. De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de kosten. Iedereen is van harte welkom om ons jubileum mee te vieren! Kijk voor meer informatie en de data van onze andere concerten op www.looftdenheer.nl of volg ons op Faceboo