Basistraining Discipelschap

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Wijk Next

De eerste groep van de Basistraining Discipelschap is vorige week maandag gestart met 9 personen. Mooi om samen met hen onderweg te mogen zijn! Dat is één van de dingen die naar voren komt in de training: een discipel is iemand die onderweg is, tegen dingen aanloopt, inzichten opdoet, nieuwe stappen zet, faalt, maar ook de overwinning mag vieren.

De tweede groep start komende dinsdag 12 februari. Er zijn al 12 aanmeldingen. Wil jij nog meedoen, laat het weten! Er is nog plek. Als je nog twijfelt, pak je kans.

De training duurt 5 avonden totaal, 1 avond per maand, zodat de belasting in je agenda niet te groot zal zijn.

Voor wie?
Het is voor iedereen die werkzaam is binnen Wijk Next. Van de leiding van de kinderoppas, tot aan de JV, van leiding van de clubs tot aan de catechisaties…  En ook daarbuiten, wil je groeien in discipelschap of betrokken raken bij het werk wat we doen binnen Wijk Next, je bent welkom om mee te doen.

Data:

• Dinsdag 12 februari
  • Dinsdag 12 maart
  • Dinsdag 2 april
  • Dinsdag 14 mei
  • Dinsdag 4 juni

We starten de avonden om 20:00 uur in 4YOU WESTERKERK (dit is de Unit naast de Westerkerk).

Wat kun je verwachten?

• Inleiding op de training en uitleg wijk Next
  • Wat is discipelschap?
  • Gods principes versus wereldse principes