Nieuws

Gezinsdagboek als kado:: Handvol Koren & De Akker

Categories: Algemeen

Een mooie cadeau tip voor komende feestmaanden is uiteraard een Bijbels dagboek voor 2020. Als u in uw gezin of in uw familie persoonlijke Bijbelstudie en stille tijd wilt stimuleren of een goed gesprek aan tafel, is dit hiervoor het meest geschikte gereedschap. Zo kunt u mensen in uw eigen omgeving op gestructureerde wijze dagelijks bepalen bij de Blijde Boodschap van de Bijbel. EEN HANDVOL KOREN, uitgave van de GZB, is al sinds vele jaren het best verkochte gezinsdagboek van Nederland, ruim 40.000 per jaar.

Een Handvol Koren wordt vooral veel gelezen in gezinsverband en kent dagelijks 2 korte overdenkingen. Deze zijn zowel gericht op ouderen als ook een voor de jeugd. Zij worden geschreven door diverse voorgangers, zendingswerkers en jongeren, aansluitend bij de dagelijkse praktijk. Dagelijks wordt een lied aangegeven en een vraag gesteld voor kinderen. Tussendoor staan kinderpuzzels, wereldrecepten, zendingsverhalen en andere leuke extra’s. Juist bij jongeren stimuleert dit de bewustwording van de kerk wereldwijd. Bovendien ondersteun je door je aankoop rechtstreeks het zendingswerk!

Het dagboek kost slechts 12,50 €, hiervan gaat ruim 8€ direct naar het zendingswerk. De zendingscommissie heeft hiervoor met christelijk boekenhuis De Akker speciale afspraken gemaakt om de opbrengst door directe uitlevering helemaal weer aan de zending ten goede te laten komen. U kunt bestellen of afhalen bij Christelijk Boekenhuis de Akker, Westeinde 305 , zie ook www.facebook.com/deakkervriezenveen