Categories: Activiteiten,Algemeen,Algemene Kerkenraad

Het Groot Moderamen van de Algemene Kerkenraad heeft besloten het aantal zondagse erediensten in september ongewijzigd te laten. Dat betekent dat er in principe twee diensten per zondag in de verschillende kerken gehouden worden.

Voor de komende twee weken is de situatie als volgt:

– op zondag 30 augustus a.s. worden de middagdienst in de Aakerk en de avonddienst in de Westerkerk geannuleerd.

– op zondag 6 september a.s. wordt er ’s middags (14.30 uur) een zgn. ‘onlinedienst’ in de Grote Kerk gehouden, waarin het sacrament van het Heilig Avondmaal bediend wordt. U kunt zich voor deze dienst niet aanmelden. U kunt thuis het avondmaal meevieren.

In verband met de centrale viering van het Heilig Avondmaal in de Grote Kerk vervalt de middagdienst in de Aakerk. Ook is er die dag geen avonddienst in de Grote Kerk.