Kerstconcert: Geef Licht

Categories: Activiteiten,Algemeen

Op vrijdagavond 3 december komen Reni en Elisa Krijgsman naar Vriezenveen voor een prachtig kerstconcert. Reni en Elisa Krijgsman zijn bekend van de Opwekkingsband, spelen prachtige liederen die worden uitgezonden op EO Zingt en willen graag in Vriezenveen hun talenten komen uitdelen. Reni en Elisa zien het als een voorrecht om van hun passie hun beroep te maken. Met hun muziek laten zij de liefde van God aan mensen zien. Het kerstconcert Geef Licht wordt georganiseerd door Zingen in de Kerk. Zingen in de Kerk organiseert door het hele land tijdens de adventsperiode kerstconcerten. Het belooft een mooi kerstconcert te worden, waarin luisteren en samenzang worden afgewisseld voor jong en oud!

Voor het kerstconcert moeten kaarten besteld worden. In de vorige kerkbode schreven wij dat het kerstconcert gratis was, dit is echter veranderd door Zingen in de Kerk.

Alle gegevens op een rij:

Datum:                Vrijdagavond 3 december

Aanvang:            19.00 uur

Start concert:    19.30 uur

Plaats:                  De Grote Kerk

Tickets:                Reserveren via www.zingenindekerk.nl/evenementen/reni-en-elisa-krijgsman/

Kosten:                Volwassenen €10,-/ Kinderen: €3.50

Het zou fijn zijn als er enkele gemeenteleden kunnen helpen met de voorbereidingen op vrijdagmiddag 3 december; mail of app Rianka even als je kunt/wilt helpen!