RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Kerstfeest ‘Anders begaafde gemeenteleden en hun familie’ 17 december

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Op D.V. maandag 17 december a.s. vindt in de Aakerk de kerstfeestviering met en voor anders begaafde gemeenteleden plaats; aanvang: 19.00 uur. Ook u/jij bent van harte uitgenodigd voor deze viering… welkom! Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om – onder het genot van een kop koffie, thee of chocolademelk – elkaar te ontmoeten en met elkaar na te praten.