RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Kerstkaartenbezorgactie

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Dit jaar wordt opnieuw de kerstkaartenbezorgactie gehouden. In de periode van dinsdag 11 t/m woensdag 19 december kunt u al uw kaarten en brieven met bestemming Vriezenveen, Aadorp, De Pollen, Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar, Daarle en Daarlerveen  bij ons aanleveren voor slechts € 0,50 per stuk. Wij bezorgen de post dan uiterlijk enkele werkdagen later. De opbrengst van de actie komt voor de helft ten goede aan Stichting Rehama. In 2019 hoopt Arjen Muis richting Nairobi te gaan om zich daar in te zetten voor straatkinderen, jeugd uit sloppenwijken en gevangenissen.
De andere 50% komt ten goede aan de jeugdclubs van Wijk Next. U kunt uw post inleveren bij Stjäävelin, Krijgerstraat 57, op maandag t/m vrijdag van 10:00 – 11:00 en van 18:30 – 19:30 uur en op zaterdag van 10:30 – 11:30 uur. U kunt de kaarten ook elke dag bij De Akker (Westeinde 305) langsbrengen, dan het geldbedrag graag gepast (of afgerond naar boven!) in een envelop. Wij hopen weer al uw post voor Vriezenveen en omgeving te mogen bezorgen!