Nieuws

Kerstkaartenbezorgactie: plezier voor twee!

Categories: Activiteiten,Algemeen,Wijk Next,Zendingswerk

Plezier voor twee?

Jazeker, met een kaart geeft u een mooie wens aan vrienden of familie, daarnaast steunt u het plaatselijk jongerenwerk van wijk Next en geeft u kinderen uit Wit Rusland de kans op een gezondheidsvakantie!
Daarom: Plezier voor twee! Helemaal in deze bijzondere corona-tijd is het een prachtige kans om iedereen een gezegend en gezond 2022 te wensen!

Hoe gaat dit:
Als wijk Next organiseren we, samen met Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp, de jaarlijkse ‘Kerstkaartenbezorgactie’ in Vriezenveen.
Voor maar 0,50 cent worden uw kaarten in Vriezenveen, de Pollen, Vroomshoop, Geerdijk, Daarlerveen, Westerhaar, Daarle, Den Ham, Aadorp bezorgd door onze vrijwilligers! (let op: het bezorgingsgebied is veranderd!)

In de periode van maandagavond 6 december tot en met dinsdagmorgen 21 december kunt u uw post inleveren bij verschillende inleverpunten in de verschillende plaatsen.

Voor Vriezenveen zijn de inleverpunten:
· Chr Boekenhuis De Akker, Westeinde 305. (in de brievenbus in de winkel)

· Supermarkt Peddemors, Oude Hoevenweg 90a, De Pollen

· Mulder supermarkt, Westeinde 281, Vriezenveen.

· Stjaavelin, Krijgerstraat 57. elke werkdag van 10.00 – 11.00 uur en

van 18.30 – 19.30 uur, zaterdags van 10.30 – 11.30 uur (er staat een brievenbus buiten of in de eerste hal)
Graag de kaarten met gepast geld (in een plastic zakje) in de brievenbussen deponeren.

Voor meer informatie over de inleverpunten en openingstijden verwijzen we u graag naar de facebookpagina: ‘kerstkaartenactie’.
Nog vragen? Stuur dan een mail naar kerstkaartvriezenveen@gmail.com,
we zullen proberen deze z.s.m. te beantwoorden.

Namens wijk Next en Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp hopen we dat u allemaal weer veel post zult aanleveren, zodat we samen wat kunnen betekenen voor de ander!