RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Kerstviering voor ouderen in de Aakerk 19 december

Categorieën: Activiteiten,Gemeente

De jaarlijkse kerstviering wordt gehouden op woensdag 19 december. We beginnen om 15:00 uur. Vooraf wordt u ontvangen met koffie of thee. We houden een viering met zang, meditatie, gedichten en een kerstverhaal. Daarna is er een gezamenlijke broodmaaltijd, waarbij gezellig kan worden bijgepraat.
Van harte welkom in de Aakerk. Informatie en opgave bij de HVD-dames in Aadorp:

Anneke Haitjema, tel. 865304
Alie van der Veen, tel. 575533
Ria Kobes, tel. 491105
Joke Karsten, tel. 576456