RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

kinderkerstfeest 2e kerstdag

Categorieën: Algemeen,Kinderen

Opnieuw zal er op 2e Kerstdag een kinderkerstfeest gehouden worden. De eerste voorbereidingen zijn al gaande voor deze dienst. En we hopen dan ook, dat er zoveel mogelijk kinderen zullen komen, samen met hun ouders en opa’s en oma’s en de hele gemeente daar omheen. Dit kinderkerstfeest wordt dan ook gehouden tijdens de ochtenddienst, op woensdag 26 december a.s. De dienst vindt plaats in de Grote kerk.

Namens de voorbereidingscommissie,
Ds.G.Doorn