RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Koken voor Dabar

Categorieën: Algemeen

Van 27 juli t/m 24 aug zijn jongeren uit heel Nederland aan het evangeliseren op camping het Berkenven.
Gemeenteleden koken op de doordeweekse dagen voor hen.
We hebben helaas nog maar 7 kokers op de lijst staan.
Oh ja, dat wilde ik nog doen, denken nu de vaste deelnemers! Geef u op.
Het kan nog steeds hoor,  bij  betsiedogger@hotmail.com  of tel. 0546 861669 (in vorige kerkbode ontbrak het laatste cijfer.)

Namens de Dabarcommissie
Betsie Dogger