Komende 4 weken geen clubwerk

Categories: Activiteiten,Wijk Next

In de vorige kerkbode schreven we dat het weer gezellig druk was in de verschillende kerkelijke gebouwen. Wat konden we ervan genieten om de jeugd weer naar de clubs te zien komen. Ondertussen zijn de coronamaatregelen opnieuw aangescherpt. Afgelopen week hebben we binnen Wijk Next met elkaar gesproken over wat wijs is om te doen nu corona ook hier steeds dichterbij komt.

We hebben besloten om alle clubs binnen het jeugdwerk de komende 4 weken niet door te laten gaan. Hoe het daarna gaat weten we nog niet. We volgen de verdere berichtgevingen en houden jullie op de hoogte. We vinden het super jammer!
We beseffen opnieuw hoe belangrijk de thuisbasis voor kinderen is. Er komt weer meer bij de gezinnen thuis te liggen, nu het niet vanzelfsprekend is dat je een dienst kan bezoeken of naar een club kan gaan. Daarom willen we jullie ook aanmoedigen: Blijf met je kids bidden, blijf voor hen bidden. Praat met hen over hun gevoelens en wat ze denken en geloven. Vertel hen de verhalen uit de Bijbel, zodat ook zij weten dat God groter is dan alles. Mocht je hulp willen of advies of loop je rond met vragen, schroom niet om contact op te nemen met Rianka of Gineke, of de jeugdouderling in je wijk.

Groetjes Rianka en Gineke