Livestream Cross Over

Categories: Activiteiten,Vorming en Toerusting

We kijken terug op een erg geslaagde eerste livestream van Cross Over. Het was een mooie dienst met spreker Reinier Kramer uit Bergentheim (GKV de Hoeksteen). Voor de livestream was de Suite van de Grote Kerk omgebouwd tot een heuse studio waar de opname plaatsvond. In de overdenking hoorden we dat we, hoewel we niet binnen 1,5 meter van andere mensen mogen komen, we wel tot Jezus kunnen naderen. In geloof mogen we Hem aanraken en nieuwe hoop en kracht van Hem ontvangen om door te gaan. Naast de stream liep er ook een livechat en daar kwamen verschillende vragen op binnen die we zo goed mogelijk hebben geprobeerd te beantwoorden. Ook Reinier heeft na afloop nog 2 vragen beantwoord voor de kijkers in de Vraag en Antwoord sessie na de dienst. Leuk om zo toch nog interactie met elkaar te hebben rondom een dienst, ook al is het dan digitaal.

De volgende Cross Over dienst staat gepland op 14 juni, dit zal opnieuw een livestream zijn. Deze livestream is te vinden door te zoeken binnen YouTube op de kernwoorden Crossovervriezenveen. Ook zullen we via facebook Instagram en de verschillende kerkapps de unieke link van de dienst delen.