RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Luisteren naar Gods stem

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

“Hoe merk ik meer van God in mijn leven en hoe kan ik Zijn stem leren verstaan?” Ongetwijfeld vragen die meer christenen stellen. Eigenlijk is dan ook de vraag hoe we de krachtige werking van de Heilige Geest meer kunnen toelaten in ons leven.

Op de  donderdagen 4,11 en 18 oktober 2018 organiseert de regiowerkgroep Twente/Salland van het Evangelisch Werkverband een cursus “Luisteren naar Gods stem” in het dorpshuis ’t Haarschut, Dorpsstraat 17, 7694 AA Kloosterhaar. Deze avonden worden gehouden aan de hand van het boekje: “Groeien in een vertrouwelijke omgang met God”. De avonden beginnen om 19.30 (inloop met koffie 19.15) en eindigen om 21.30 uur. De totale kosten zijn 15,00 incl. koffie en boekje. Interesse: zet deze data in uw agenda, voor verdere informatie en opgave: famhemstede@gmail.com. Regiowerkgroep Twente/Salland Evangelisch Werkverband, Jenny van Beek-Burger, Esweg 49, Den Ham.