RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

M.c. de Rankjes

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Kinderen,Verenigingen

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Dit jaar is extra feestelijk omdat we ons 70-jarig bestaan vieren!

M.C De Rankjes geeft wekelijks club aan meiden van groep 3 t/m 8 op 4 locaties in Vriezenveen. We zingen, bidden, luisteren naar een verhaal en daarna gaan we knutselen, spelletjes spelen of wat lekkers maken. Lijkt het je leuk om mee te doen, kom dan gerust op een van onderstaande tijden langs om een keer te komen kijken! Je bent van harte welkom!!

We geven club op maandag en dinsdag van 18.30-19.45 uur.
Maandag is er club in de Rehoboth school en in het Stjaävelin.
Dinsdag wordt er club gegeven in de Eltheto school en in de Shalom school.

Gezocht:
Om goed van start te kunnen gaan zijn we op zoek naar leiding. Lijkt het u/je leuk om er samen met de meiden een gezellig seizoen van te maken laat het dan weten.  Bij belangstelling graag contact op nemen met Ans Goossen (G.Goossen3@kpnplanet.nl) of Erika Spenkelink (erikaspenkelink@gmail.com)