Manna bij de buren-Akker bestelservice!

Categories: Activiteiten,Algemeen

Door de strenge lockdown sinds 20 december moet helaas ook De Akker opnieuw sluiten als inleverdepot voor Manna, omdat boekhandels nog steeds niet als essentiele winkels worden aangemerkt. Sinds de kerken door de Corona-crisis digitale vieringen verzorgen en slechts in beperkte mate bereikbaar zijn, was Christelijk Boekenhuis De Akker in Vriezenveen het vervangend inlever depot. Dit was bedoeld als vervanging  voor de maandelijkse actie  voor het inleveren van langer houdbare voedingsmiddelen voor Voedselbank Manna. Bij de Akker is het alleen mogelijk om telefonisch of per app of email te bestellen en af te halen: click & collect. Daarom is de Manna actie-vlag opnieuw  vergelijkbaar met vorig jaar doorgeschoven naar de naaste buren van De Akker:

• Poelier Wim Smelt, Westeinde 404 en
  • Supermarkt Mulder De Poete, Westeinde 281.
  • Voor Vriezenveen Oost is er hulp als inleverdepot bij Supermarkt Peddemors de Pollen.

Komende maand tot in ieder geval 14 januari kunt u hier inleveren in de bekende blauwe kratten bij de Manna vlag, onder de afdak of in de bekende winkelwagens.

Help Manna dus ook deze Corona periode door en lever uw bijdrage in geld of goederen. Lever dan bij voorkeur een van de volgende producten: · Groente in blik / pot ·Appelmoes ·Suiker · Koffiemelk · Houdbare melk · Boter / margarine / braadvet · Broodbeleg· Beschuit / Ontbijtkoek · Pannenkoekenmix/ bakmeel · Soep  · Aardappelpuree · Ingeblikt vlees / vis · Ragout ( blik ) · Zilveruitjes / augurken.  Graag hierbij goed rekening houden met geldende regels en door voldoende afstand te houden van andere klanten. Geld overmaken kan natuurlijk ook via uw eigen diakonie, digitale collecte in de kerken of rechtstreeks naar NL80RABO 0148768679 TNV Stichting Manna, Twenterand ovv Corona actie. Door deze plotselinge lockdown blijven veel gedateerde voorraden voor de feestdagen onverkocht, maar ook kalenders, dagboeken enagenda’s. Hiervoor wordt een passende oplossing gezocht. Aanvullende actuele informatie over uw mogelijkheden om anderen te helpen, vindt u steeds op www.akkerboek.nl en www.manna.nu