Nieuws

Mentoren gezocht!

Categories: Activiteiten,Algemeen,Gemeente

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat ook de mentorcatechese binnenkort weer van start gaat! Zoals het er nu naar uitziet kunnen we dit op dezelfde manier doen  als in de voorgaande jaren. Dat betekent dat de jongeren, die tussen de 12-15 jaar zijn,  na de inleiding in de grote zaal van Stjäävelin in kleine groepjes verder doorpraten over het thema van de avond. Deze groepjes worden geleid door mentoren.

Nu zou het mooi zijn als we voor het komende seizoen nog wat extra mentoren erbij krijgen. Daarom: heb je feeling met jongeren en lijkt het je mooi de uitdaging aan te gaan om hen over het evangelie te vertellen, meld je aan bij ds. Rob Kranen! De avonden worden op de maandag en dinsdag gehouden. Als mentorcatecheet kun je zelf je voorkeur aangeven.

De eerste avond is op 28 september. We beginnen om 19.00 uur (van te voren bidden we met elkaar) en stoppen zo rond 20.00 uur. We gebruiken de methode Follow-Me van de HGJB. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem ook dan contact op met ds. Kranen of  ondergetekende.

Ds. Hotze de Jong