MONICA:Oliebollen & SULAWESI:DANK!

Categories: Activiteiten,Algemeen,Zendingswerk

De verkoopmiddag van zendingsvereniging Monica voor de actie voor SULAWESI is een groot succes geworden. Dankzij de vele bezoekers en diverse Vriezenveense ondernemers als sponsor is ook de verkoopmiddag in CCK2 uitstekend geslaagd. Er zijn ongeveer 6500 oliebollen gebakken en verkocht. Het doel om de 6000 te passeren en nog meer nieuwe bezoekers en klanten erbij te betrekken is ruim gehaald. Een prachtig bedrag  van ruim 5000€ gaat direct naar lokale kerken in Sulawesi voor zendingswerk, hulp , hoop en herstel door de familie Vogelaar en het eerdere project van het Hammer predikanten echtpaar Gert en Elizabeth de Goeijen in Rantepao! Op Facebook en in de media is divers en mooi filmmateriaal te zien, ook voor ons als Gemeenschap rondom de Grote Kerk. Zowel de teams van bakkers, bouwers, schoonmakers en verkopers als de klanten hebben er samen een mooie dag door gehad en hebben van de eindproducten genoten. Alle betrokkenen en vrijwilligers hartelijk dank voor de hulp en het enthousiasme!