RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Oliebollen & MONICA  voor ALBANIE- DANK!

Categorieën: Algemeen,Gemeente,Zendingswerk

De verkoopmiddag van zendingskrans Monica voor de actie MONICA voor ALBANIE is een groot succes geworden. Dankzij  de vele bezoekers en diverse Vriezenveense ondernemers als sponsor is de verkoopmiddag uitstekend geslaagd. Er zijn meer dan  5200 oliebollen gebakken en verkocht. Het doel om de 5000 te passeren en nog meer nieuwe bezoekers aan te trekken is dus ruim gehaald. De eerste oliebollen zijn vroeg in de ochtend bij de Vriezenhof bezorgd voor bewoners en personeel, waar ze met enthousiasme werden ontvangen! Op Facebook was divers en mooi filmmateriaal te zien. Zowel de teams van bakkers, bouwers, schoonmakers en verkopers als de klanten hebben er samen een mooie dag door gehad en hebben van de eindproducten genoten. Een mooi bedrag is verzameld voor het werk van de familie van der Maas in Tirana, Albanië. Alle betrokkenen en vrijwilligers hartelijk dank voor hulp en enthousiasme!