RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Op vakantie: Lees de Bijbel- gratis!

Categorieën: Algemeen

Verkrijgbaar bij  Christelijk Boekenhuis de Akker; zowel NBG- Nederlands Bijbelgenootschap als GZB- Gereformeerde Zendings Bond hebben een gratis bijbelleesrooster voor de vakantie periode, elk voor  2 weken. Handig om mee te nemen, dagelijks een Bijbelgedeelte met korte toelichting. Het vakantie leesrooster van de NBG behandelt de brief van Paulus aan Filippi, met afsluitend dagelijks 2 persoonlijke vragen. Het vakantiebijbelstudieboekje van de GZB komt met 14 portreten van christenen wereldwijd rondom het thema: Laat je zien! Dagelijks is er een portret, Bijbelgedeelte, dagtekst en korte overdenking in handzaam formaat. Beide gratis af te halen op Westeinde 305