Op z’n kop – gratis zomergezinsboekje

Categories: Activiteiten,Algemeen,Jongeren,Kinderen

Dit jaar ziet de zomer er anders uit dan we hadden verwacht. Door het coronavirus stond alles de afgelopen periode op z’n kop! We gingen nauwelijks naar school of werk, we ontmoetten weinig mensen en we konden zelfs niet meer gewoon naar de kerk.

Voor de vakantie periode hebben de GZB, HGJB en IZB een speciaal zomergezinsboekje ontwikkeld. Een boekje vol met gezinsmomenten, vieringen, puzzels, spelletjes en leuke opdrachten om samen als gezin te doen. Daarnaast staan er portretjes in van jonge christenen van dichtbij of ver weg die het verhaal delen van hun leven dat op z’n kop stond.

Het boekje is gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en ook aan tieners is gedacht! Daarnaast zijn er allerlei extra materialen als filmpjes, kleurplaten en podcasts voor tieners beschikbaar. Kijk ook eens op de speciale website: www.zomergezinsboekje.nl. In het zomergezinsboekje staan we stil bij Bijbelverhalen waarin alles ‘op z’n kop’ gaat.

Dit boekje hoopt bij te dragen aan het verlangen om Gods liefde door te geven en geloofsverdieping te geven voor het gezin in de vakantieperiode. Een mooi cadeautje ter bemoediging en inspiratie om uit te delen voor alle gezinnen in de gemeente en aan vakantiegangers.

Gratis verkrijgbaar bij de Akker, Westeinde 205- smiddags en de hele zaterdag- en bij de uitgang van alle kerken. Als download is het boekje en uitgebreid materiaal vanaf je vakantie-adres ook beschikbaar op bovengenoemde website. Aangevuld met wekelijks extra kleurplaten, puzzels (Emoji-puzzel klik hier) en spelletjes en vanaf 21 juli wekelijks een nieuwe podcast voor tieners.