RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

OPENSTELLING DE AKKER rondom feestdagen en jaarwisseling

Categorieën: Algemeen

Rondom de feestdagen geldt een gewijzigde openstelling voor Christelijk Boekenhuis De Akker. Dat geldt dus ook voor de verkrijgbaarheid van collectebonnen, de kaartenactie van Reflection en voor de kerstpakketten actie van Werkgroep Oost Europa. Er gelden extra koopavonden op maandagavond 3 en dinsdagavond 4 december en op donderdagavond 20 en vrijdagavond 21 december van 18.30-21.00 uur. Op de maandagen 24 en 31 december is De Akker geopend tot 16.00 uur.  Staf, bestuur en vrijwilligers van De Akker en Stichting de Zaaier wensen u gezegende Kerstdagen, een goede  jaarwisseling en veel Heil & Zegen voor 2019!