Nieuws

(OPNIEUW) KENNISMAKEN MET JEZUS!

Categories: Activiteiten,Vorming en Toerusting

ALPHA CURSUS VRIEZENVEEN

(OPNIEUW) KENNISMAKEN MET JEZUS!

Dat is wat we gaan doen tijdens de Alphacursus! Misschien weet je nog niet goed wie Jezus is, en heb je pas van Hem gehoord. Misschien hoor je Zijn Naam je hele leven al maar ken je Hem nog niets eens zo heel goed. Een ding is zeker : Hij kent jou! En Hij wil niets liever dat jij Hem ook leert kennen!

Tijdens de Alphacursus gaan we met elkaar ontdekken wie Jezus is, en welke geweldige dingen hij voor jou in petto heeft. Dingen waar je elke dag wat aan hebt, gewoon in je alledaagse leven. We beginnen samen met heerlijke maaltijd, gevolgd door muziek. Elke avond komt er iemand een korte uitleg geven waarna je in een groepen dit verder bespreekt. Ook is er alle ruimte voor jouw persoonlijke verhaal en je vragen. Bijvoorbeeld: Wat wil God dat ik doe? Of: hoe komen we uit/door de crises in ons leven, zoals bijvoorbeeld de Corona crisis

We starten, bij leven en welzijn, op woensdagavond 8 september a.s. om 19.00, 10 avonden, in Stjaavelin. Meer info en opgave: Betsie Drent 06-29310366. Als er beperkende maatregelen gelden, dan gaan we een online editie houden!

ALPHA: ONTMOETEN – ETEN – MUZIEK – SPREKER – DOORPRATEN