Opstarten jeugdwerk in coronatijd

Categories: Activiteiten,Wijk Next

Woensdag 26 augustus hebben we met het bestuur van wijk Next vergaderd over wat te doen met het coronavirus en komend seizoen. Wij willen er als kerk zijn voor de kinderen en de jeugd in coronatijd. Omdat het niet vanzelfsprekend is dat alle activiteiten in de huidige vorm ook kunnen plaatsvinden, moeten we creatief zijn en denken in mogelijkheden.

We moeten rekening houden met de maatregelen omtrent het coronavirus. Daarom hebben wij een format opgesteld om jullie al op weg te helpen. Hierin zijn de regels uitgewerkt en een invulschema opgesteld. Mocht je een activiteit willen organiseren binnen het jeugdwerk, dan moet deze aangevraagd/gemeld worden bij Wijk Next via dit format. Deze zullen in overleg met het dagelijks bestuur van de Kerkrentmeesters beoordeeld worden.

Alle bestaande clubs en activiteiten binnen het jeugdwerk hebben van hun jeugdouderling hierover contact gehad. Mocht je ook het format willen ontvangen om een activiteit aan te vragen, stuur een mail naar: gineke@hervormdvriezenveen.nl

Wij hopen een goede start te kunnen maken met elkaar binnen de richtlijnen van het RIVM. Wanneer je als vrijwilligers niet wilt/kunt deelnemen aan een activiteit is hier alle begrip voor. Voel je hierin ook vrij om dit aan te geven!