Reserveren middag- en avonddiensten niet meer nodig

Categories: Activiteiten,Algemeen,Algemene Kerkenraad

Vanaf heden kunnen de middagdiensten en avonddiensten in de Grote Kerk bezocht worden zonder vooraf te reserveren. Iedereen kan dus weer zonder verhindering naar de middag- en avonddiensten gaan.

Voorlopig blijft het voor de ochtenddiensten in alle 4 kerken wél nodig om vooraf te reserveren.

Overigens is voor alle diensten besloten dat de kerkgangers zelf de keuze hebben om te gaan zitten in de linkerhelft van de kerk waar nog wél onderlinge afstand wordt gehouden, of te gaan zitten in de rechterhelft waar men géén onderlinge afstand hoeft te houden. We vragen iedereen om hierin de keuze van de ander te respecteren.

Deze maatregelen blijven vooralsnog gelden tot 1 november, dan zullen we bekijken of we verdere versoepelingen mogen doorvoeren.