Nieuws

Samen Kerk & Winterwerk: 22-24/9 Ga mee!

Categories: Activiteiten,Algemeen

Het weekend van 22-24 september mag u en jij niet missen als gezamenlijk startweekend voor het winterwerk van onze Hervormde Gemeente. Op zondagmorgen 24 september wordt hier rondom de diensten in de Westerkerk, de Aakerk, de Pollenkerk en de Grote Kerk aandacht aan besteed, met ieder een eigen invulling en programma, meer hierover staat in de verschillende wijkberichten.

Het centrale jaarthema vanuit de Protestantse Kerk Nederland is: Ga mee! Gedurende het hele weekend zijn er diverse gezamenlijke activiteiten, deelname is gratis en opgave is niet nodig:

· Vrijdagavond 22 september starten we met als muzikale activiteit een concert, vanaf 19.30 uur met zang en muzikale begeleiding door orgel en panfluit, welkom in de Grote Kerk.

· Zaterdag 23 september start vanaf 13.30-14.30 uur een fietspuzzeltocht met activiteiten onderweg voor alle leeftijdsgroepen, verspreid in de kern van Vriezenveen.

· Voor de senioren is er eveneens een Bingo in CCK2 vanaf 14.30 uur, inloop vanaf 14 uur.

· Van 17-19 uur is er afsluitend een gezamenlijke BBQ rondom de tent bij de Grote Kerk. · Benodigde informatie hierover is ook te vinden op www.hervormdvriezenveen.nl

· Voor de verschillende activiteiten zoeken we nog vrijwilligers.

· Wilt u/jij helpen, meld je dan aan bij de kosters van de kerken of via de app-groepen van de verschillende kerken. Samen zijn we Kerk, dus – Ga mee!