SING-IN GROTE KERK-ALLES ANDERSOM!

Categories: Activiteiten

Bij erg mooi weer juist naar binnnen in de koele Grote Kerk in plaats van ervoor; letterlijk Alles Andersom, dus een mooie weergave van het thema van de VakantieBijbelWeek 2022.Met  vrolijke muziek en zang van rond de 150 aanwezigen, geleid door een super enthousiast combo! In de Grote Kerk in Vriezenveen was er op maandagavond 18 juli de SING-IN. Na een uurtje samen zingen, een Tum Tum-kindermoment en een korte toelichting van Henny Veldhuis, was er tijd voor een goed gesprek en koffie, thee of  limonade  en wat lekkers voor iedereen.  De meeste aanwezigen bleven nog even gezellig napraten op het plein. Op de diverse locaties overal in Vriezenveen en De Pollen worden de activiteiten goed bezocht en was er een nieuwe start na Corona met afsluitende kerkdiensten op zondag. Alle medewerkers, vrijwilligers, bezoekers en deelnemers hartelijk dank!