RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Start JV Seizoen 2018/2019

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren,Verenigingen

Zondagavond 23 September start de JV (Jongeren Vereniging) met het nieuwe seizoen. We starten om 18:30 in Flame (inloop vanaf 18:15h) en sluiten de avond af rond 20:30h. De JV bestaat uit jongeren van 16+. We organiseren activiteiten, bespreken ons geloof en diepen dat uit aan de hand van zelf ingebrachte thema’s, nodigen sprekers uit en gaan b.v. in oktober met elkaar op kamp. Drie zondag avonden per maand komen we samen in Flame, de 3de zondag van de maand gaan we naar de jongerendienst.
Gemiddeld bestaat de JV uit 20-30 toffe, stoere jongeren welke ontspannen en gezellig met elkaar omgaan. Wat ons bindt is de zoektocht in ons geloof met alle vragen, hoogtepunten en dieptepunten die daar bij horen. De éne avond ‘breng’  je wat, de ander avond ‘haal’ je wat. God en elkaar beter leren kennen is de rode draad door de seizoenen heen. Saai? Oudbollig? Integendeel! We hebben als groep veel lol met elkaar. Al met al is de JV een groep waarin je kan bouwen aan je geloof en aan vriendschappen. Elk jaar komen er nieuwe 16 plussers bij, lijkt het je leuk? Kom dan gerust een avond langs en oordeel zelf!  CU in Flame;).

Namens de JV,

Frederik Spenkelink (E: FrederikSpenkelink@gmail.com, M: 06-40372717)

p.s. Als we reëel zijn is de kans dat onze doelgroep bovenstaands bericht leest gering. Kent u iemand voor wie dit bericht geldt? Iemand uit de straat? familie? Schroom dan niet om de komende week een gesprek over de JV aan te gaan.