De startweek voor diverse activiteiten in het winterwerk van onze Hervormde Gemeente is in volle voorbereiding. Op zondag 18 september is er startzondag met een programma rondom de diensten in de Westerkerk, de Aakerk en Grote Kerk en op 25 september in de Pollenkerk. Het centrale jaarthema is: Aan Tafel! Met diverse activiteiten afhankelijk van de mogelijkheden van dat moment, vanuit alle gezamenlijke wijken.

Op zaterdag 17 september is er een fietspuzzeltocht met activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Om 16.30 uur is er een Sing-IN in de Grote Kerk.Voor een aantal activiteiten is aanmelding gewenst; benodigde informatie hierover is tijdig te vinden op www.hervormdvriezenveen.nl

Voor de verschillende activiteiten zoeken we nog vrijwilligers; wilt u/jij helpen en meedoen, meld je dan aan bij de kosters van de kerken of via de app-groepen van de verschillende kerken. Zet de data alvast in je agenda en op je prikbord!