Nieuws

STEUN DE AKKER – KOOP LOKAAL!

Categories: Algemeen

 

Helaas heeft de Corona-crisis voor de Akker op alle activiteiten en resultaten van 2021 geleid tot een aanzienlijk negatiever resultaat. Bijna 5 maanden winkelsluiting, sinds medio december 2020 heeft de organisatie heftig geraakt, in omzet, in bedrijfsresultaat en in morele veerkracht.
De Akker is als vrijwilligersorganisatie met relatief veel oudere medewerkers hierbij steeds extra kwetsbaar. Het gemis aan verkoop rondom Pasen, Pinksteren, doop en belijdenis is later helaas niet meer goed gemaakt. Dankbaarheid is er voor verkoop van kaarten ter bemoediging en voor meeleven bij ziekte en condoleance. Ook voor de start van de verkoop van IPC- Israel producten, sinds Israelzondag 2020.
Uiteraard ook voor de fantastische inzet van een kleinere groep trouwe vrijwilligers, om de Akker zowel in beperkte vorm als opnieuw in huidige vorm zonder personeelskosten open te houden. Hopelijk kan het 4e kwartaal 2021 alsnog wat recht trekken. Dat wordt gezien de huidige onzekere CORONA omstandigheden nog een hele klus. Veel mensen blijven helaas elders online kopen ipv bij De Akker.
Daarom treft u in deze kerkbode de najaarsfolder aan, gericht op komende feestdagen.Ongetwijfeld treft u een leuk cadeau, dagboek of -kinder-bijbel aan, die bij U past. Deel de Blijde Boodschap van het Evangelie, ook in uw eigen omgeving. Welkom in de Akker en op www.akkerboek.nl

Steun de Akker, koop lokaal!