Nieuws

Stichting Rehema Vaderdagactie met Het Vrieshuis!

Categories: Activiteiten,Algemeen,Zendingswerk

Rehema ondersteunt Osiligi Farm in Kenia. Op deze boerderij nabij Nairobi krijgen jongens uit sloppenwijken, gevangenissen en van de straat een nieuwe start. Ze krijgen (basis)onderwijs, psychische hulp en volgen een agrarische opleiding om vervolgens aan de slag te gaan bij boeren in heel het land.

Samen met Het Vrieshuis hebben we een leuke Vaderdag actie bedacht. Een mooie verwenbox, met daarin diverse worsten, een nootje en een mooi worstenmesje.

Met deze Vaderdag actie willen we graag bijdragen aan nieuw sanitair, met onder andere een nieuw toiletbok. Door corona moeten veel nieuwe jongens, die uit de stad komen, een lange tijd in quarantaine en ook op de boerderij is een goede sanitaire voorziening erg belangrijk.

Voor slechts €14,98 kunt u een mooie verwenbox bestellen. Een deel van dit bedrag gaat naar Stichting Rehema.

Bestellen kan op verschillende manieren: een mail sturen naar stichtingrehema@gmail.com, een privébericht achterlaten bij Stichting Rehema op Facebook of Instagram, bestellen bij Het Vrieshuis of door te bellen/appen naar: 06 30 11 61 01

Uiterlijke besteldatum is 16 juni aanstaande. Op zaterdag 19 juni wordt uw bestelling bij u thuis (Twenterand en omgeving) bezorgd!