Studieavond met ds. Henk Poot in Vriezenveen over “De verkleuring van de kerk”

Categories: Activiteiten,Algemeen

Op maandag 13 september 2021 is er in Vriezenveen een studieavond met ds. Henk Poot, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De verkleuring van de kerk. De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum Kerkstraat 2 (CCK2), Kerkstraat 2, 7671 HG Vriezenveen. Aanvang om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur, toegang is gratis.

De verkleuring van de kerk

Waarom gingen Israël en de kerk uiteen?

Is er een verband tussen de leegloop van de kerk(en) in onze dagen en de manier waarop de kerk is omgegaan het Joodse volk?

En hoe komt het dat sommige mensen in de kerk niets met Israël hebben, terwijl anderen er juist niet over raken uitgepraat?

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’ en ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.