RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer – “Waarom Jeruzalem?”

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Bijbel

Op maandag 25 februari is er in Vriezenveen een studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer, president van Christenen voor Israël Internationaal. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Waarom Jeruzalem? De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum Kerkstraat 2 (CCK2), Kerkstraat 2 in Vriezenveen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

 Waarom Jeruzalem?

Wat maakt Jeruzalem zo belangrijk, wat is haar geheim? Waarom noemt Jezus de stad de “stad van de grote Koning” en roept de Bijbel op om voor Sion te bidden? Waarom wordt het de navel van de aarde genoemd en wordt Jeruzalem voor de volken in de eindtijd een steen des aanstoots. Israël is bijna elke dag in het nieuws, Jeruzalem als hoofdstad is omstreden. Wat is de betekenis van Israël en Jeruzalem eigenlijk en wat hebben zij te maken met de toekomst? Met de geschiedenis die God maakt!

Van harte welkom!