Nieuws

Ukraine assortiment bij De Akker

Categories: Activiteiten,Algemeen

Om aan de vraag naar leesmateriaal te voldoen voor vluchtelingen uit de Ukraine wordt er door Christelijk Boekenhuis De Akker gewerkt aan een passend assortiment voor zowel volwassenen als kinderen.

Vanaf 2 mei zijn er Bijbels en Nieuwe Testamenten beschikbaar van CityBibles en NBG. Medio mei volgen er ook kinderbijbels en hopelijk aanvullend werkmateriaal voor jongeren. Alles wordt zoveel mogelijk op kostprijs aangeboden. Bij bestelling via De Akker voorkomt u te veel kosten voor verzending en verpakking en worden bestellingen zoveel mogelijk gecentraliseerd. Bovendien kunt zelf of samen eerst in De Akker e.e.a. bekijken wat het meest geschikt is voor welke situatie. Daarnaast zijn er mooie kaarten en cadeau artikelen beschikbaar ter bemoediging.

Geïnteresseerden kunnen alvast bestellen en telefonisch reserveren via 0546-563493 of 06-43103179 tijdens openingsuren dagelijks van 10-17 uur of op maandag van 13.30-17 uur. Via email info@akkerboek.nl kan natuurlijk ook. Zodra uw bestelling binnen is, wordt u gebeld