Vacature hulpkoster

Categorieën: Algemeen

Voor de Grote Kerk en CCK2 zoeken we een hulpkoster. Onze huidige hulpkoster, Hans Jansen, is de pensioengerechtigde leeftijd al enige tijd gepasseerd en heeft te kennen gegeven te willen stoppen. Daarom zijn wij opzoek naar opvolging. Voor dit werk zoeken we iemand die dienstverlenend is ingesteld en flexibel is. Zit gastheerschap in je en heb je ook affiniteit met horeca-activiteiten dan komen we graag met je in contact. Het gaat om een taak van 16 tot 20 uur per week, zowel in de kerk als in CCK2. De werktijden zijn niet vast maar wisselend over de week en het jaar. Beloning is conform de Cao van de Protestantse Kerk Nederland. Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail met je motivatie en CV aan het kerkelijk bureau: kerkelijkbureau@hervormdvriezenveen.nl, t.a.v. het Dagelijks Bestuur van het College van Kerkrentmeesters. Heb je vragen dan kun je terecht bij de koster van de Grote Kerk, Gert Brink (563611), of bij de voorzitter van het DB, Bert Oudendijk (via kerkelijk bureau 561726). Reacties graag voor 8 juni 2019.