VAKANTIE BIJBELBOEKJES- Gratis voor onderweg 2 varianten

Categories: Algemeen

Smaken verschillen- is de titel van het Zomergezinsboekje uitgegeven door IZB/HGJB /GZB gezamenlijk voor jongeren van de basisschool leeftijd. Het is een leuk denk-doe werk boekje geworden voor onderweg. Aanvullend voor de wat oudere leeftijd heeft de GZB opnieuw voor haar leden een speciaal zomergezinsboekje ontwikkeld. Een boekje met 14 portretten uit Gods wereldwijde kerk met een korte overdenking over het thema:’Vertel over de grote daden van God’. Er staan prachtige portretten in van jonge christenen van dichtbij of ver weg die het verhaal delen hoe zij leven uit geloof en dit doorgeven aan mensen om hen heen. Deze boekjes willen zo bijdragen om Gods grote daden door te geven en geloofsverdieping te geven in de vakantieperiode. Mooi om weg te geven mee op reis, ter bemoediging en/ of ter  inspiratie om uit te delen tijdens vakantie. Beide boekjes zijn gratis verkrijgbaar bij De Akker, Westeinde 205- en bij de uitgang van alle kerken. Samen genieten van het goede wat God je geeft!