VAKANTIE openingstijden bij Boekenhuis De Akker

Categories: Algemeen

Gedurende 4 weken zijn openingstijden bij De Akker aangepast in verband met vakantie in de periode van 25 juli t/m 20 augustus en dus alleen smiddags geopend van 13-17 uur. Op de boerenmarkt op 17 augustus is De Akker er sochtends met een eigen stand van 8-13 uur in samenwerking met de Evangelisatie cie en het Alpha team. In de vakantie tijd zijn er diverse matrialen gratis bij de Akker verkrijgbaar:

Smaken verschillen- is de titel van het Zomergezinsboekje uitgegeven voor jongeren van de basisschool leeftijd. Het is een leuk denk-doe werk boekje geworden voor thuis en onderweg. Aanvullend voor de wat oudere leeftijd heeft de GZB opnieuw een speciaal zomergezinsboekje ontwikkeld. Een boekje met 14 portretten uit Gods wereldwijde kerk met een korte overdenking over het thema:’Vertel over de grote daden van God’. Deze boekjes willen zo bijdragen om Gods grote daden door te geven en geloofsverdieping te geven in de vakantieperiode. Mooi om weg te geven mee op reis, ter bemoediging en/ of ter  inspiratie om uit te delen tjdens vakantie. Beide boekjes zijn gratis verkrijgbaar bij De Akker, Westeinde 205- en bij de uitgang van alle kerken.