Vakantiebijbelboekje ‘Houd het vuur brandend’

Categories: Activiteiten,Algemeen

Of we deze zomer nu thuisblijven of niet, het vakantiebijbelboekje van de GZB is zeer de moeite waard! Veertien zendingswerkers vertellen wie voor hen een inspirerend voorbeeld is en schrijven daar een korte overdenking bij. Het is een compact boekje met verhalen van mensen uit onder andere Frankrijk, Peru en Rwanda die ieder op hun eigen manier het vuur brandend houden. Veel leden en donateurs ontvangen het boekje samen met een mailing die rond 18 juni wordt verstuurd. Maar het is – voor jongeren én ouderen – ook een leuk boekje om uit te delen in de gemeente. U kunt het boekje bijvoorbeeld bijsluiten bij het kerkblad. Een mooie manier om als gemeente iets extra’s te doen na een jaar waarin het kerkelijk leven voor een groot deel stil lag.

De gratis boekjes zijn hier te bestellen. Om de oplage te kunnen vaststellen, vragen we u om uw bestelling uiterlijk 26 mei aan ons door te geven. De boekjes worden u half juni toegestuurd.