Vakantiebijbelweek 13, 14 en 15 juli: Duik erin!

Categories: Activiteiten,Jongeren,Kinderen

De voorbereidingen voor de jaarlijkse Vakantiebijbelweek zijn in volle gang! Het thema dit jaar is Duik erin! In de eerste week van de zomervakantie nodigen we alle basisschoolleerlingen uit Vriezenveen, De Pollen en Aadorp van harte uit om te zingen, te bidden en gezellig samen activiteiten te doen. Hoewel het lang onduidelijk was wat wel en niet kan, is er toch een mooi programma samengesteld.

Groep 1-5

Op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend zijn de kinderen uit groep 1 tot en met groep 5 van harte welkom bij Stjäävelin, Westerdok en de Shalomschool (locatie Zicht). Helaas is er dit jaar geen groep in De Pollen en Aadorp. Maar niet getreurd als je in De Pollen of Aadorp woont en graag wilt komen à vervoer wordt geregeld!

Groep 6-8
De tieners uit groep 6, 7 en 8 kunnen zich drie ochtenden uitleven bij de verschillende activiteiten naast de Westerkerk.

Afsluitingsdienst
Natuurlijk sluiten we de Vakantiebijbelweek ook weer samen af in de Grote Kerk, Aakerk, Westerkerk op zondag 18 juli.

Aanmelden
In verband met de coronamaatregelen moeten de deelnemers dit jaar opgegeven worden. Zo weten we precies hoeveel kinderen/tieners er dit jaar meedoen. Aanmelden kan door de QR-code te scannen of via deze link of via de Scipio-app.

Volg de Vakantiebijbelweek via Facbook en Instagram
Op de hoogte blijven van de voorbereidingen van de Vakantiebijbelweek, de avonturen volgen van Daan en Danoontje en natuurlijk tijdens deze week de foto’s en video’s bekijken? Volg de pagina van de Vakantiebijbelweek op Facebook en Instagram!

We zien iedereen graag bij de Vakantiebijbelweek! Wilt u bidden voor een goede invulling van deze dagen?