RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Viering Wereldgebedsdag 2018 vrijdag 2 maart

Categorieën: Activiteiten,Vorming en Toerusting

Evenals voorgaande jaren zal er ook dit jaar een viering zijn van Wereldgebedsdag in Vriezenveen.

Op de eerste vrijdag van maart wordt er in 140 landen deelgenomen aan Wereldgebedsdag.
De liturgie is voor 2018 samengesteld door christenvrouwen uit Suriname met als thema:
En God zag dat het GOED was…
Samen  met de Surinaamse vrouwen willen we danken voor de goede schepping en tevens met hen onze zorg uitspreken voor het behoud daarvan. De gebeden en teksten worden afgewisseld met mooie liederen en beelden van Suriname.
U/jij wordt van harte uitgenodigd aan deze viering deel  te nemen.
Vrijdag 2 maart a.s.
19.30 – 20.30 uur
Ontmoetingskerk, Schout Doddestraat 1
Vriezenveen