Nieuws

Vjenne Goes International

Categories: Algemeen,Wijk Next,Zendingswerk

Een kleine update van de laatste ontwikkelingen rondom Vjenne Goes International. De afgelopen maanden zijn de teams heel druk geweest om geld in te zamelen. Weer nieuwe acties zijn opgestart en ontzettend geslaagd! We hebben het mooie bedrag van €817,09 ontvangen voor de Flessenactie van de Jumbo! Ontzettend bedankt voor het inleveren van de flessen! Verder hebben we de catering mogen verzorgen bij het jubileum van Drent, hebben we een mooie Sinterklaasactie gehad, is de kerstkaartenactie in volle gang en hebben we een prachtige fotoshoot gedaan. Een drukke maand, met veel acties, maar we zijn blij dat we er zijn! De teller staat nu op ruim €20.000,-! Wat keken we hiernaar uit om dit bedrag te mogen bereiken. Wat heeft u als gemeente gul gegeven! We gaan nog even door met de acties die al lopen en gepland zijn, zodat we voor beide projecten een mooi bedrag te besteden hebben.

Ondertussen zijn wij als groepen ook druk aan de slag om de programma’s rondom de reizen af te ronden. De Kenia-groep heeft het programma in conceptversie klaar en wordt de volgende groepsbijeenkomst gepresenteerd.. Nog even geduld dus…

Ook zijn we als groep aan het verdiepen in de Bijbel, de kracht van het gebed en leren we elkaar steeds meer van hart tot hart kennen. We gaan met een goede basis op reis, blijft u voor ons bidden?