Nieuws

Vjenne Goes International: acties

Categories: Activiteiten,Algemeen,Zendingswerk

  • Fotoshoot

Op zaterdag 10 december wordt er een echte fotoshoot georganiseerd. De fotoshoot wordt gehouden in het Stads Lab in Almelo. Een prachtige fotoshoot locatie, met een industriële uitstraling. Op de flyers staat alle informatie. De mooiste foto’s worden na afloop van de fotoshoot voor jullie uitgezocht, bewerkt en via de email opgestuurd. Dan kunnen jullie zelf een selectie maken van de 5 favoriete foto’s. Deze worden dan in de mooiste versie naar jullie verzonden. Een ultiem moment voor een familiefoto voor de feestdagen! Meld je snel aan, want vol = vol

                                                                                                                  

  • Jumbo flessenactie

Van 18 oktober t/m 18november kan het statiegeld van de flessen die ingeleverd worden bij de Jumbo gedoneerd worden aan ‘Vjenne goes international’. Hoe gaat dit te werk? Als u de flessen in de automaat inlevert, zijn er 2 opties te kiezen: ‘’een flessenbon’’ en de ‘’doneerknop’’. Wanneer u het bedrag wilt doneren aan ons project kunt u kiezen voor de doneerknop. Over een maand zullen we horen hoeveel geld we hebben ingezameld met deze flessenactie! Alvast bedankt!

  • Jumbo flessenactie clubs

Wij dagen alle clubs uit om zoveel mogelijk flessen in te zamelen bij familie, buren en bij zoveel meer mensen. De club die het meeste inzamelt krijgt van ons een cadeau uit Kenia of Brazilië. De clubleiding bewaart de ´doneerbonnetjes´ tot 19 november en levert daarna bonnetjes na de actie in bij ons. Dan kijken wij welke groep heeft gewonnen! Zet hem op!!

 

 

 

 

 

 

 

  • Oliebollenactie

 

Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij zijn uitgekozen als één van de goede doelen waar de opbrengst van de oliebollenactie naartoe gaat. Kopen jullie ook heerlijke oliebollen? Wij zorgen er samen met de organisatie voor dat jullie deze thuis bezorgd krijgen!