Bidden voor jou

Bidden voor jou gaat verhuizen

Om technische redenen kon de beheerder van Bidden voor jou het beheer niet meer uitvoeren. Nu is een opvolger gevonden buiten de Hervormde Gemeente Vriezenveen. Dat betekent dat Bidden voor jou nog steeds op Facebook en Twitter is, maar niet meer uitgaat van onze kerk.

Wat is Bidden voor jou?

Sinds 2013 is Bidden voor jou actief op Facebook en Twitter met gemiddeld 200 bezoekers per week. Bezoekers geven anoniem gebedsonderwerpen door. We schrijven daar een gebed voor of noemen alleen het gebedsonderwerp. Dat plaatsen we anoniem op Facebook. Veel mensen zijn hierdoor bemoedigd. Soms horen we dat het gebed ook is verhoord.

We vragen ook gebed voor onderwerpen uit het nieuws of van christelijke organisaties, zoals Open Doors, Stichting Naar House of van zendingswerkers.

Logo Bidden voor jou

Wat betekent het logo?

Het logo stelt Lucas 5:18 en 19 voor, waar een verlamde man door een gat in het dak naar Jezus wordt gebracht. Deze tekst is de inspiratie voor ons logo, waar de verlamde man via de trap naar het dak wordt gedragen. Hoe het precies ging, weten we niet. De tekening is symbolisch bedoeld, want de dragende mannen nemen een biddende houding aan. Hoe breng je je vrienden tot Jezus? Door voor ze te bidden.

NU OOK:

2016omslag

Gelezen voor jou

Om gelovigen op te bouwen deelt Gelezen voor jou twee keer per week een boekfragment, gedicht of een Bijbeltekst op Twitter en Instagram. Er zijn veel accounts met christelijke citaten, maar deze komt uit de Hervormde Gemeente Vriezenveen. Van Corrie ten Boom tot Martin Lloyd Jones, er wordt gestreefd naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod van leesfragmenten.