Vooraankondiging Soulfoodbrunch 15 september

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Soulfoodbrunch 15/9- Doankensweerd!

In september 2019 wordt het 650-jarig bestaan van Vriezenveen gevierd. Redenen voor dankbaarheid, dus uiteraard doen ook de verschillende Vriezenveense kerken hier graag aan mee! Een kernteam vanuit diverse kerken werkt nu aan de voorbereiding van een passende  en aansprekende activiteit voor alle Vriezenveners, in de tent op het Manitobaplein. De bijeenkomst met als titel SOULFOODBRUNCH vindt plaats op D.V. 15 september. Nadere gegevens over de exacte invulling volgen. Vanuit de Algemene Kerkenraad van onze gemeente zijn Ariska Smelt, Gerrit Veldhuis en Couzijn Bos bij de organisatie betrokken en de kosters van Westerkerk en Grote Kerk: Richard Prins en Gert Brink. Zin om mee te helpen? Vele handen maken licht werk! Aanmelden kan via edarsmelt@outlook.com of couzijn.ina.bos@hetnet.nl                                                                                                            Wilt u bidden voor deze activiteit en zet u de datum alvast in uw en jouw agenda?