RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

VRIEZENVEEN ZINGT 9 december 19.00 uur

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

9 december 2018 ‘Vriezenveen zingt’ – zangdienst
‘Hoe zal ik U ontvangen’

Op zondag 9 december a.s. vindt er weer een zangdienst plaats in de Grote Kerk te Vriezenveen. Medewerking wordt verleend door organist Henk Kamphuis, het blazersensemble en een combo.

Er is gezorgd voor een afwisselend programma rondom het thema ‘Hoe zal ik U ontvangen’ in het kader van advent. Rondom dit thema zullen prachtige liederen worden gezongen en gespeeld. De zangdienst wordt geleid door ds. Hotze de Jong, die zal zorgen voor de verbindende teksten.

De zangdienst is bedoeld voor de mensen uit Vriezenveen en omgeving. Of je nu regelmatig kerkganger bent, of niet, liefhebbers van zingen en mooie muziek mogen deze avond niet missen! Van harte welkom! Aanvang 19.00 uur, zaal open 18.40 uur.