• maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Wie komt ons helpen bij de Vjennedag 16 juni?

Categorieën: Activiteiten,Zendingswerk

Op 16 juni wordt de jaarlijkse  Vjennedag weer gehouden en als evangelisatiecommissie willen we dan graag als kerk aanwezig en zichtbaar zijn.  Voor de Grote Kerk hebben we een stand waar we koffie schenken en wat activiteiten zullen gaan doen. Wij zoeken gemeenteleden die ons hierbij willen helpen door ook gezellig aanwezig te zijn. We verdelen de dag in blokken van twee uur (tussen 13 en 21 uur), zodat het niet je hele zaterdag opslokt.  Geef je/u op door een mailtje te sturen naar: freapezij@gmail.com.

De evangelisatiecommissie.